Naše storitve

So SODOBNO OPREMLJENI!

V Apartmajih Srnica dobite vse kar potrebujete za brezskrbne počitnice. So moderno opremljeni s poudarkom na domačnosti. Brezplačna brezžična internetna povezava bo poskrbela, da ste povezani tudi v neokrnjeni naravi z svetom.

Na voljo vam je finska savna v pritličju tako pozimi kakor poleti. Po smučanju se boste razvajali v prijetni toplini, ki jo pričara le prava savna.

Nahajajo se na TOP LOKACIJI!

Posebej za smučarje, ki ne marate vsakodnevne vožnje do smučišča – stopite iz hiše in že ste na smučarski progi. Gostom naših apartmajev je omogočeno brezplačno nočno osvetljeno sankanje in smučanje na sankaški progi Smučarskega centra Cerkno.

V poletnem času pa vam je le korak oddaljen Bike & fun park Cerkno.

Za hišo je urejen prostor za sončenje,… (z ležalniki) z najlepšim razgledom na smučišču.

Zakaj so APARTMAJI SRNCA prava izbira?

Odlična lokacija na smučišču – apartmaji se nahajajo neposredno ob sankaški progi Smučarskega Centra Cerkno, v neokrnjeni naravi in s panoramskim razgledom.

Po smučanju vam je na voljo smučarska shramba, kjer vas bodo vaši čevlji naslednji dan pričakali topli in pripravljeni na nov smučarski dan.

Brezplačno si lahko izposodi sanke in “sedež na smučki”.

...NAJBOLJŠI APARTMAJI ZA NAJEM...

PRAVI APARTMAJI ZA ZIMSKE IN LETNE POČITNICE!

Mnenja gostov

“The location was amazing, beautiful window view and accomodation surrounded in amazing nature. I would give my best recommmendations for this place!!!”

Daniela – Češka republika

“Mesto za aktivni odmor u divnom prirodnom ambijentu.”

Natasa

Het prachtige uitzicht, de rust, mooi wandelgebied. Vriendelijke gastvrouw.”

Jeroen

“Awesome views, dishwascher, outside sitting, grill”

Pan

“A warm welcome! Tanya met us half way through as we couldn’t figure out where it was (as GPS was faulty…TIP…look out for the apartment sign!) The Apartment was very clean and comfortable, and the view is amazing. We managed to spot deers from our balcony! Right behind the apartment there is a playground for children!”

Aaron

“The very friendly owners , beautiful view , excellent place for winter .”

Alex

“absolutely amazing location – having morning coffee with the view on all mountains around is impressive Perfect position for hiking /skiing The owner Tanja is very friendly and helpful.”

Richard

“Great spot not only for winter (we stayed in late August) for those who love peaceful and charming places. There is a path from the apartment if you like hiking, the road to the apartment is ok in summer. The host is always ready to meet you, she also emailed us the tips how to get to the apartment in advance. That proved very useful. Great place: excellent host, cleanliness, beautiful view, serenity.”

Malgorzata

“Izjemna okolica, prijazna lastnica, vsi smo zelo uživali”

Suzana

Dostop je delno po makadamski cesti, vendar se izplača. Bivali smo samo 2 dni, saj smo bili na tekmi SloEnduro. Kosilo smo jedli v Alpski perli, ki je v bližini.

Marco

Pri vas sem z družino preživela krasen vikend. Apartmaji so v celoti zelo lepo urejen. Naš 2 letnik je prvič užival na snegu. Lep pozdrav iz Portoroža.

Katja

S punco sva se imela čudovito. Po smučanju sva šla v savno in nato na sneg. Prvič sva se res savnala po finsko 🙂 Hvala še enkrat in sigurno se še vrneva! Lep pozdrav, Simon

SIMON

Z družino smo preživeli prelepe zimske počitnice v apartmajih. Všeč nam je bilo, da smo iz apartmaja stopili na smučišče in še otroci s ose lahko sankali ponoči.

Tatjana

Imeli smo se čudovito. Tudi lastnika sta super. Tudi poleti pridemo za kakšen vikend!!!

Matjaž

ODLIČNA DESTINACIJA,..NE BO VAM ŽAL

Adriana